Szülők bálja

2020. február 15-én kerül megrendezésre a szülők bálja, melyen szervezetünk is részt vesz egy Selfiemat biztosításával. A Selfiemat egy modern selfiegép, amely megkönnyíti önmagunk fotózását. Feldobja a bulit, aktivizálja az embereket és megörökíti a legjobb pillanatokat! Szeretettel várunk mindenkit!

Kemencés kenyér és kalácssütés

2020.január 04-én került megrendezésre szervezetünk idei első programja, amelyen a kovászos kenyerek, kalácsok mélyebb világába vezettek be bennünket, ahol a kifinomult részletek, praktikák és egyedi sajátosságok domináltak a tésztaérlelési folyamatok mellett.

Az esemény plakátja

Fontos volt számunkra, a szakmai tudás átadása mellett, hogy minőségi időt tudtak együtt tölteni résztvevőink, ezáltal közelebb hozva egymáshoz lakóközösségünket.

2020-ban is folytatódik a Baba- Mama klub

2020-ban is folytatódik 2 hetente csütörtökönként 16.00-tól a Baba- Mama klub. A gyerekek a kortársaikkal találkoznak, és az életkoruknak megfelelő játékok segítségével élik át az egymás mellett, majd az együtt játszás örömét. A szülők közben természetesen figyelnek rájuk, de arra is jut idejük, hogy beszélgessenek, tapasztalatot cseréljenek. Szabadon választhatják meg, hogy mennyi időt töltenek a klubban, ahol ingyenes a részvétel.